AutoBlock in- of uitschakelen

Wanneer een aanval van een computer wordt gedetecteerd, wordt de verbinding automatisch geblokkeerd om de veiligheid van uw computer te garanderen. Als een andere aanvalshandtekening van dezelfde computer wordt gedetecteerd, activeert Norton 360 Online AutoBlock. De AutoBlock-functie blokkeert gedurende een opgegeven periode al het verkeer tussen uw computer en de aanvallende computer. In deze periode wordt ook verkeer geblokkeerd dat niet met een aanvalshandtekening overeenkomt.

Hier kunt u opgeven hoelang Norton 360 Online de verbindingen van aanvallende computers moet blokkeren. Standaard wordt al het verkeer tussen uw computer en de aanvallende computer 30 minuten geblokkeerd door Norton 360 Online.

AutoBlock stopt het verkeer tussen uw computer en een specifieke computer. Als u al het verkeer van en naar uw computer wilt blokkeren, kunt u dit doen via de optie Al het netwerkverkeer blokkeren.

Als u toegang wilt krijgen tot een of meer computers die door AutoBlock worden geblokkeerd, kunt u AutoBlock uitschakelen.

AutoBlock in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. In het venster Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock voert u onder AutoBlock een van de volgende handelingen uit:

• Klik op Uit om Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock uit te schakelen.

• Klik op Aan (aanbevolen) om Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock in te schakelen. Selecteer vervolgens in de vervolgkeuzelijst AutoBlock aanvallende computers voor hoelang automatische blokkering ingeschakeld moet blijven.

5. Klik op OK.

Aanvalshandtekeningen uitsluiten van of opnemen in controles

Inbraakpreventie

De blokkering opheffen van computers die door AutoBlock zijn geblokkeerd

Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is permanent blokkeren

Algemene firewallinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1224836_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011