Aanvalshandtekeningen uitsluiten van of opnemen in controles

In bepaalde situaties kan normale netwerkactiviteit op een aanvalshandtekening lijken. U hebt wellicht herhaaldelijk waarschuwingen voor mogelijke aanvallen ontvangen. Als u weet dat deze waarschuwingen door een veilige activiteit worden geactiveerd, kunt u de bijbehorende aanvalshandtekening van controle uitsluiten.

Elke uitsluiting die u definieert, maakt uw computer kwetsbaarder voor aanvallen.

Als u de aanvalshandtekeningen hebt uitgesloten die u later opnieuw wilt laten controleren, kunt u die aan de lijst met actieve aanvalshandtekeningen toevoegen.

Aanvalshandtekeningen van controle uitsluiten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Handtekeningen voor Inbraakpreventie onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. Maak in het venster Handtekeningen voor inbraak de selectie ongedaan van aanvalshandtekeningen die u wilt uitsluiten.

5. Klik op OK.

Aanvalshandtekeningen opnemen die eerder waren uitgesloten

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Handtekeningen voor Inbraakpreventie onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. Selecteer in het venster Handtekeningen voor inbraak de aanvalshandtekeningen die u wilt opnemen.

5. Klik op OK.

Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1224806_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2011