Waarschuwingen voor Inbraakpreventie uit- of inschakelen

U kunt kiezen of u een waarschuwing wilt ontvangen wanneer Inbraakpreventie een verdachte aanval blokkeert. Activiteiten van Inbraakpreventie worden vastgelegd in Beveiligingsgeschiedenis, of u nu wel of geen waarschuwingen ontvangt. De ingangen in Beveiligingsgeschiedenis bevatten informatie over de computer die de aanval uitvoert, en informatie over de aanval.

U kunt aangeven of u een waarschuwing wilt ontvangen wanneer Inbraakpreventie vermoedelijke aanvallen blokkeert op basis van een bepaalde handtekening.

Waarschuwingen voor Inbraakpreventie in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging voert u in de rij Waarschuwingen onder Inbraakpreventie een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar op de Uit -positie door deze naar rechts te schuiven.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar op de Aan -positie door deze naar links te schuiven.

4. Klik op Toepassen in het venster Instellingen.

Afzonderlijke waarschuwingen voor Inbraakpreventie in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Firewall.

3. Op het tabblad Inbraakpreventie en browserbeveiliging klikt u in de rij Handtekeningen voor Inbraakpreventie onder Inbraakpreventie op Configureren.

4. Klik in het venster Handtekeningen voor inbraak op een aanvalshandtekening en klik vervolgens op Eigenschappen.

5. Selecteer in het venster Eigenschappen van handtekening desgewenst de optie Waarschuwen wanneer deze handtekening wordt gedetecteerd.

6. Klik op OK.

7. Klik in het venster Inbraakpreventiehandtekeningen op OK.

8. Klik op Toepassen in het venster Instellingen.

Inbraakpreventie

Beveiligingsgeschiedenis

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1224775_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011