Kom te weten waarom mediastreamingdiensten of -apps werken niet wanneer ze met Norton Secure VPN zijn verbonden

Sommige streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Showtime bieden geografisch beperkte inhoud, wat betekent dat deze in bepaalde regio's niet beschikbaar is. Deze diensten blokkeren de inhoud ook als een VPN, proxy of unblocker wordt gedetecteerd waarmee iemand de geografische beperking probeert te omzeilen.

Verbinding maken met een andere VPN-regio

• Maak verbinding met een andere VPN-regio en open naar de website.

Voorbeeld 1: Als u zich in de VS bevindt en de VPN-regio ingesteld is op Automatisch selecteren, maak dan handmatig verbinding met de VS-regio.

Voorbeeld 2: Als u zich in Duitsland bevindt en de VPN-regio al ingesteld is op Duitsland, maak dan verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio, Zwitserland of Frankrijk.

Is de inhoud in uw regio beschikbaar, verbreek dan eerst de verbinding met Norton Secure VPN, voordat u de streamingdiensten of -apps gebruikt.

Apps, zoals BBC iPlayer of Netflix, verzamelen IP-adresinformatie en zetten elk IP-adres waarvan zij vermoeden dat het tot een VPN behoort op een zwarte lijst. Zodra de IP-adressen van de gebruikte VPN-server op een zwarte lijst staan en worden geblokkeerd, werken deze apps niet meer tenzij de VPN-service de IP-adressen dynamisch wijzigt. Gebruik de functie Split Tunnel om dit te verhelpen. Klik op Split Tunnel inschakelen in Norton Secure VPN om meer te weten te komen over Split Tunnel.

De functie Split Tunnel is momenteel alleen beschikbaar bij Norton Secure VPN voor Windows.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121513457
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 18/02/2021