Foutbericht: "Serverfout: We werken momenteel aan een oplossing om uw aanvraag te voltooien..." wanneer u de Norton Password Manager-safe opent

Wis de browsercookies om dit probleem op te lossen. Afhankelijk van uw webbrowser voert u een van de volgende handelingen uit:

Microsoft Internet Explorer

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

inetcpl.cpl
  3. Klik in het venster Interneteigenschappen op het tabblad Algemeen onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.

4. Selecteer in het venster Browsegeschiedenis verwijderen de optie Cookies en websitegegevens en klik op Verwijderen.

5. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren en klik op Instellingen.

3. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen.

4. Selecteer in het venster Browsegegevens wissen op het tabblad Geavanceerd de optie Cookies en andere sitegegevens en klik op Gegevens wissen.

Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Menu openen en klik op Opties.

3. Klik in het linkervenster op Privacy en beveiliging.

4. Klik onder Cookies en sitegegevens op Gegevens wissen.

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen en meer en selecteer Instellingen.

3. Selecteer in het linkervenster Privacy en services of Privacy en beveiliging.

4. Selecteer onder Browsegegevens wissen op Kies wat u wilt wissen.

5. Selecteer Browsegeschiedenis, Cookies en opgeslagen websitegegevens, Gegevens en bestanden in de cache en klik op Wissen.

Safari

1. Start Safari.

2. Klik op de menubalk op Safari en selecteer vervolgens Voorkeuren.

3. Klik op het tabblad Privacy op Verwijder alle websitegegevens.

4. Klik op Verwijder nu om te bevestigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v121109525
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/11/2021