Problemen met Norton oplossen wanneer het bericht U loopt gevaar in het productvenster wordt weergegeven

Dit bericht wordt mogelijk niet weergegeven vanwege bedreigingen. Uw Norton Protection kan dit bericht weergeven wanneer:

• een of meer beveiligingsfuncties zoals Auto-Protect, firewall of Sonar worden uitgeschakeld;

• de definities niet zijn bijgewerkt;

• de routinescan niet is voltooid;

• uw abonnement is verlopen. In dit geval worden de meeste beveiligingsfuncties ook uitgeschakeld.

Klik op Nu verhelpen wanneer u deze waarschuwing in het product ziet.

Afhankelijk van de beveiligingsstatus van uw computer wordt een poging gedaan de uitgeschakelde functie in te schakelen, de definities te updaten of een scan uit te voeren. Als uw abonnement is verlopen, wordt u gevraagd dit te verlengen.

Er kan een andere fout in het venster Nu verhelpen verschijnen als het niet mogelijk is om het probleem te verhelpen of LiveUpdate of een scan uit te voeren. Selecteer een van de volgende opties, afhankelijk van de problematische functie:

Op ons communityforum hebben vele Norton-gebruikers hun oplossing voor dit probleem gedeeld. In de Norton Community vindt u oplossingen van gebruikers voor de melding 'U loopt gevaar' in Norton.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119294825_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/04/2018