Bericht: "U loopt gevaar."

Het is mogelijk niet vanwege bedreigingen dat dit bericht wordt weergegeven. Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging kan dit bericht weergeven wanneer:

• Onvoldoende cloudopslagruimte

• Een of meer beveiligingsfuncties, zoals Auto-Protect, firewall of SONAR, worden uitgeschakeld.

• De definities zijn niet up-to-date of de routinescan is niet voltooid

Klik op Nu verhelpen wanneer u deze waarschuwing in het product ziet.

Wanneer uw Norton-product het probleem met de functie niet kan verhelpen of als LiveUpdate of een scan niet kan worden uitgevoerd, kan een andere fout in het venster Nu verhelpen worden weergegeven. Selecteer een van de volgende opties:

Ik heb problemen met de ruimte in Veilige cloudopslag

Bij uw Norton-productabonnement is een bepaalde hoeveelheid ruimte in de Veilige cloudopslag inbegrepen. Wanneer uw Norton-product een cloudback-up maakt, wordt de benodigde ruimte voor de back-up berekend.

Als uw cloudopslag niet voldoende ruimte voor de back-up heeft, geeft uw Norton-product dit aan. U kunt meer opslagruimte kopen of de eerder gemaakte back-upbestanden verwijderen om ruimte vrij te maken. Als u meer opslagruimte wilt kopen, gaat u naar Meer cloudopslagruimte kopen.

De Norton 360-abonnementen bieden geen mogelijkheid om extra cloudopslag te kopen. Voor de Norton 360-abonnementen moet u naar het eerstvolgende hogere abonnement upgraden. Neem voor meer informatie contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Ik heb problemen met Norton Secure VPN

Norton Secure VPN heeft een verbindingsfoutNorton Secure VPN geeft dit bericht weer: 'Verbindingsfout: Norton Secure VPN heeft een verbindingsfout. Probeer het later opnieuw.' Lees voor meer informatie Bericht: 'Verbindingsfout: Secure VPN heeft een verbindingsfout. Probeer het later opnieuw'.
Norton Secure VPN hangt vast op het scherm 'Bezig met verbinden...'Norton Secure VPN kan geen verbinding maken met de VPN-server en geeft permanent Bezig met verbinden weer. Lees voor meer informatie Probleem oplossen waarbij Norton Secure VPN-scherm permanent Bezig met verbinden weergeeft.
Norton Secure VPN configurerenNorton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beveiligen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt. Lees Aan de slag met Norton Secure VPN voor meer informatie.

Norton Secure VPN heeft een verbindingsfout

Norton Secure VPN geeft dit bericht weer: 'Verbindingsfout: Norton Secure VPN heeft een verbindingsfout. Probeer het later opnieuw.' Lees voor meer informatie Bericht: 'Verbindingsfout: Secure VPN heeft een verbindingsfout. Probeer het later opnieuw'.

Norton Secure VPN hangt vast op het scherm 'Bezig met verbinden...'

Norton Secure VPN kan geen verbinding maken met de VPN-server en geeft permanent Bezig met verbinden weer. Lees voor meer informatie Probleem oplossen waarbij Norton Secure VPN-scherm permanent Bezig met verbinden weergeeft.

Norton Secure VPN configureren

Norton Secure VPN versleutelt uw internetverbinding op openbare hotspots om persoonlijke gegevens zoals uw wachtwoorden te beveiligen wanneer u uw pc, Mac of mobiele apparaat gebruikt. Lees Aan de slag met Norton Secure VPN voor meer informatie.

Ik heb andere 'In gevaar'-problemen

Auto-Protect is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpenDe functie Auto-Protect in uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is uitgeschakeld en het probleem blijft zich voordoen zelfs nadat u op Nu verhelpen heeft geklikt. Lees voor meer informatie Auto-Protect is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen.

Auto-Protect is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen

De functie Auto-Protect in uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is uitgeschakeld en het probleem blijft zich voordoen zelfs nadat u op Nu verhelpen heeft geklikt. Lees voor meer informatie Auto-Protect is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen.

SONAR-beveiliging is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen

De functie SONAR-bescherming in uw Norton-product voor apparaatbeveiliging is uitgeschakeld, en het probleem blijft zich voordoen zelfs nadat u op Nu verhelpen heeft geklikt. Lees voor meer informatie SONAR-beveiliging is uitgeschakeld en het probleem wordt niet opgelost met Nu verhelpen.

Het Norton-product geeft het bericht 'Internetervaring in gevaar' weer

Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging geeft dit bericht weer: 'Internetervaring in gevaar' omdat de Norton Safe Web-extensie niet is geïnstalleerd of in de standaardbrowser is uitgeschakeld. Lees voor meer informatie Bericht: "Internetervaring in gevaar".

De virus- en spywaredefinities zijn niet bijgewerkt

Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging geeft dit bericht weer: 'In gevaar: Uw virus- en spywaredefinities zijn niet up-to-date. Uw pc kan worden geïnfecteerd". Lees voor meer informatie Bericht: "In gevaar: Uw virus- en spywaredefinities zijn niet up-to-date. Uw pc kan worden geïnfecteerd".

De computer moet worden gescand op virussen en spyware

Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging geeft dit bericht weer: 'U loopt gevaar. Uw pc moet worden gescand op virussen en spyware". Lees voor meer informatie Bericht: "U loopt gevaar. Uw pc moet worden gescand op virussen en spyware".