Uw Norton-bescherming uitbreiden naar andere apparaten

Afhankelijk van uw abonnement kunt u Norton mogelijk op extra pc's, Macs of mobiele apparaten installeren zonder bijkomende kosten. Controleer hoeveel licenties in uw abonnement beschikbaar zijn om te zien of u Norton-bescherming naar andere apparaten kunt uitbreiden.

Controleer het aantal beschikbare licenties voor uw abonnement

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer uw abonnement op het tabblad Mijn abonnementen.

Het aantal beschikbare licenties dat u kunt installeren, staat onder het abonnement.

Als er meerdere licenties beschikbaar zijn, kunt u meer apparaten beschermen.

Video: How to download and install your device security on another device

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118869637
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 04/11/2020