De Norton-browserextensies toevoegen

Nadat u Norton heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de Norton-browserextensies aan uw webbrowsers toe te voegen. Norton voegt de extensies toe aan de browsers Internet Explorer, Firefox en Chrome.

U moet de Norton-browserextensies inschakelen voor eenvoudige toegang tot alle browser-specifieke functies van Norton Security. De Norton-browserextensies omvatten:

Norton Safe Web

Een beveiligde zoekervaring waarmee u veilig op internet kunt surfen, zoeken en winkelen. Het analyseert de websites die u bezoekt en detecteert of er virussen, spyware, malware of andere bedreigingen op staan.

Norton Safe Web in- of uitschakelen

Norton Safe Search

Een beveiligde zoekmachine die gebruik maakt van Ask.com om zoekresultaten te genereren. Norton Safe Search rangschikt de zoekresultaten op basis van de beveiligingsstatus van de site en de Norton-beoordeling.

Op het web zoeken met Norton Safe Search

Norton-startpagina

Een website die gebruik maakt van de functie Norton Safe Search om uw zoekervaring op internet te verbeteren. U ziet de beveiligingsstatus van de website en de Norton-beoordeling voor het gegenereerde zoekresultaat.

Norton-startpagina

Norton Password Manager

Een veilige locatie waar u al uw vertrouwelijke gegevens kunt opslaan, zoals aanmeldingen, persoonlijke gegevens en financiële informatie. U kunt deze informatie gebruiken wanneer u zich aanmeldt bij websites, automatisch online formulieren invult en online betaalt.

Norton Password Manager

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117744069_ns_retail_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/04/2019