De Norton-browserextensies aan uw browser toevoegen of hierin installeren

De Norton-browserextensies helpen u bezochte websites te analyseren en te detecteren of deze virussen, spyware, malware of andere online bedreigingen bevatten. Ze bieden ook een veilige online locatie waar u al uw vertrouwelijke gegevens kunt opslaan, zoals aanmeldingen, persoonlijke informatie en financiële informatie.

Nadat u Norton Apparaatbeveiliging op uw computer of Mac-apparaat heeft geïnstalleerd, wordt u gevraagd de Norton-browserextensies toe te voegen. De extensies ondersteunen de browsers Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Apple Safari.

De Norton-browserextensies omvatten:

Selecteer uw browser om de Norton-browserextensies te installeren:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117744069
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/04/2021