De Norton-browserextensies aan uw browser toevoegen of hierin installeren

De Norton-browserextensies omvatten:

• Norton Safe Web : Dankzij Norton Safe Web kunt u veilig op internet surfen, zoeken en winkelen. Het analyseert de websites die u bezoekt en detecteert of er virussen, spyware, malware of andere bedreigingen op staan. Op basis van deze analyse biedt Norton Safe Web beveiligingsclassificaties voor alle websites, nog voordat u ze bezoekt.

• Norton Safe Search : Norton Safe Search is de veilige zoekmachine van Norton die u helpt beschermen tegen het openen van phishingsites en andere gevaarlijke sites die in de zoekresultaten kunnen verschijnen. Het maakt gebruik van de Safe Web-technologie van Norton en de zoekmachine Ask.com om websites te beoordelen op veiligheid.

• Norton Password Manager : Met Norton Password Manager kunt u uw wachtwoorden en persoonlijke gegevens die u nodig heeft voor uw online activiteiten openen, beheren en beveiligen. Uw wachtwoorden worden gesynchroniseerd tussen verschillende browsers en mobiele apparaten.

• Norton Privacy Builder : Norton Privacy Builder is een browserextensie die ontworpen is om u tijd te besparen en u te helpen bij het indienen van een opt-outverzoek om de verkoop van gegevens te voorkomen. Norton Privacy Builder maakt het gemakkelijker om uw rechten onder de California Consumer Privacy Act (CCPA) uit te oefenen om af te zien van de verkoop van uw persoonlijke gegevens. Het is alleen beschikbaar op de Google Chrome-browser voor de VS.

Als u de extensies op Mac probeert te installeren, leest u Norton-browserextensies toevoegen op Mac.

Norton-browserextensies toevoegen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Internetbeveiliging.

3. Selecteer uw browser in de browserkeuzelijst en klik op Nu instellen.

4. Installeer alle beschikbare extensies op de pagina Browserbescherming.