Veelgestelde vragen: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN is een beveiligings-app die u beschermt tijdens het surfen op internet. Deze app voorkomt dat uw online activiteiten worden gevolgd door derden, waaronder internetproviders, of de websites die u bezoekt, en biedt u privétoegang tot internet. De app helpt ook ad trackers te blokkeren door cookies te onderscheppen en uw identificatiegegevens te verwijderen.

Gerelateerde oplossingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117122849
Besturingssysteem: Windows, macos, Android, iOS
Laatste wijziging: 14/05/2020