Bericht: 'Installeer een bijgewerkte versie van uw Norton-product voor Windows 10'

Bij Symantec zijn enkele gevallen gemeld waarin de installatieprompt verscheen, zelfs nadat de gebruiker een update naar de nieuwste versie van Norton had uitgevoerd. We hebben een hulpprogramma dat u kunt downloaden en uitvoeren om dit probleem te verhelpen.

STAP 1

Het herstelprogramma downloaden en uitvoeren

1. Download de hersteltool.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

2. Klik op uw bureaublad met de rechtermuisknop op het bestand NortonRemediationRemover.exe en klik vervolgens op Uitvoeren als beheerder.

Door de tool te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst.

3. Klik op Sluiten.

Als u nog steeds problemen ondervindt met Norton, adviseren wij u om het te verwijderen en opnieuw te installeren. Ga naar stap 2.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113935352_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 30/05/2019