Bericht: 'Kan geen verbinding maken met de Norton-server'

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Wanneer u uw Norton-product activeert, ziet u het bericht 'Onverwachte browserfout opgetreden' of 'Kan geen verbinding maken met de Norton-server'. Start de computer opnieuw op om dit probleem op te lossen. Als het probleem aanhoudt, stelt u een standaardwebbrowser in op uw Windows 10-computer. In andere versies van Windows moet u uw standaardwebbrowser wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113839121_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 05/06/2018