Bericht: 'Onverwachte browserfout' of 'Kan geen verbinding maken met de Norton-server'

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Als het probleem aanhoudt, stelt u een standaardwebbrowser in op uw Windows 10-computer. In andere versies van Windows moet u uw standaardwebbrowser wijzigen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Computer opnieuw opstarten.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Uw standaardwebbrowser configureren

• Afhankelijk van uw Windows-versie selecteert u een van de volgende opties:

STAP 3

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert. Lees Norton Family van uw apparaat verwijderen voor meer informatie.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113839121
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 16/09/2019