Bericht: "Onverwachte browserfout" of "Kan geen verbinding maken met de Norton-server"

Om dit probleem op te lossen, controleert u of er een serviceonderbreking of -storing is. Start uw computer opnieuw op als het probleem hiermee niet wordt opgelost.

STAP 1

Status van Norton-service controleren

• Om te controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekende serviceonderbreking of -storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services. Als u problemen ondervindt met Norton-producten wanneer de service niet beschikbaar is of problemen ondervindt, wacht dan tot de service weer actief is voordat u het opnieuw probeert.

Als u een probleem ondervindt dat niets te maken heeft met een serviceonderbreking of -storing, lees dan Hulp bij status van Norton-services.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Computer opnieuw opstarten.

Ga naar stap 3 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 3

Uw standaardwebbrowser configureren

• Selecteer uw besturingssysteem om uw standaardwebbrowser in te stellen of te wijzigen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113839121
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 08/10/2021