Suspicious.Cloud.x-detectie na Norton-update

Norton heeft een bestand dat of toepassing die u altijd uitvoert als Suspicious.Cloud.x gedetecteerd. U denkt dat die een fout-positieve detectie is, wat betekent dat het bestand eigenlijk geen bedreiging is. Dit kan gebeuren omdat de virusdefinitie op uw computer niet up-to-date is. Werk uw virusdefinitie handmatig bij met de Intelligent Updater en voer een volledig systeemscan uit om dit probleem op te lossen.

STAP 1

LiveUpdate uitvoeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op LiveUpdate.

3. Klik op OK wanneer Norton LiveUpdate is voltooid.

4. Voer LiveUpdate uit totdat het bericht 'Uw Norton-product heeft de recentste beveiligingsupdates' wordt weergegeven.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

STAP 2

Bestand herstellen uit Quarantaine

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster op Beveiliging en vervolgens op Geschiedenis.

3. Selecteer in het venster Beveiligingsgeschiedenis in het vervolgmenu Weergeven de optie Quarantaine.

4. Selecteer in de bestandslijst Quarantaine het bestand dat u wilt herstellen en dat is gedetecteerd als Suspicious.Cloud.x.

5. Klik in het rechterdeelvenster onder Aanbevolen actie op Herstellen.

6. Hef in het venster Uit quarantaine herstellen de selectie van de optie Sluit deze bestands-id uit van toekomstige scans op en klik op Ja.

7. Klik op Sluiten wanneer u het bericht 'Item is uit quarantaine gehaald' ziet.

8. Klik op Sluiten in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

STAP 3

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Beveiliging in het hoofdvenster en klik vervolgens op Scans.

3. Klik in het venster Scans op Volledige systeemscan en vervolgens op Start.

4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op Voltooien.

Ga naar stap 4 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 4

Uw virusdefinities bijwerken met Intelligent Updater

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Teneinde de juiste definitieset te kiezen, moet u de naam en versie van Norton en de versie van Windows weten.

3. Download de toepasselijke definitieset, afhankelijk van uw versie van Windows en Norton.

Norton versie

Windows 32-bits platform

Windows 64-bits platform

22.9

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

bijv. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 en 22.8

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

bijv. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 en eerder

bijv. 20170126- 020- v5i32.exe

bijv. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

5. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Klik in het venster Symantec Intelligent Updater op Ja om door te gaan.

7. Klik op OK wanneer Intelligent Updater de definities heeft bijgewerkt.

8. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is opgestart, zet u de bestanden terug uit quarantaine en voert u de volledige systeemscan uit.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113367483
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2019