Compatibiliteit van Norton-werkbalk en Norton Password Manager met Microsoft Edge-browser

Wist u dit?

Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

» Meer informatie

We hebben een nieuwe versie van de Norton Password Manager-extensie uitgebracht die compatibel is met de Microsoft Edge-browser. De extensie is alleen compatibel met computers waarop de Windows 10-makersupdate en latere versies worden uitgevoerd.

Nieuw in de Norton Password Manager-extensie

• De Norton Password Manager-functie is nu beschikbaar als onafhankelijke extensie.

• Deze extensie kan op elk systeem met een Microsoft Edge-browser worden geïnstalleerd. Hiervoor hoeft u geen eigen Norton-product, zoals Norton Security, geïnstalleerd te hebben.

• Deze versie ondersteunt automatisch invullen, automatisch vastleggen van aanmeldingsitems, aanmeldingen zoeken, basiseigenschappen voor aanmelding weergeven en de status Favoriet voor een aanmelding in- of uitschakelen.

• Deze versie bevat geen werkbalk voor de gebruiker; de functies van Norton Password Manager verschijnen direct op de webpagina of door te klikken op de knop van de extensie in Microsoft Edge.

• Aanmeldingsitems kunnen alleen via de safe-interface van een Norton-product worden bewerkt, zoals Norton Security.

• Deze release biedt geen ondersteuning voor andere soorten items in de Norton Password Manager-safe, zoals adressen, betalingen en notities. We bekijken momenteel hoe we in de toekomst ondersteuning voor deze items kunnen bieden.

Norton Password Manager-extensie installeren en inschakelen

1. Start de Microsoft Edge-browser.

2. Klik in de rechterbovenhoek op de knop Meer en selecteer Extensies.

3. Klik in het venster Extensies op Extensies downloaden uit de Store.

4. Typ in het venster Store de naam Norton in het vak Zoeken.

5. Klik op Norton Password Manager in de resultaten.

6. Klik op Installeren.

7. Klik op Starten nadat de extensie is geïnstalleerd.

8. Klik in het pop-upvenster U hebt een nieuwe extensie op de knop Inschakelen.

Als u de Microsoft Edge-browser heeft gesloten of het pop-upvenster heeft weggeklikt, start u Microsoft Edge opnieuw en doet u het volgende

9. Klik in de rechterbovenhoek op de knop Meer en selecteer Extensies.

10. In het venster Extensies selecteert u Norton Password Manager.

11. In het venster Norton Password Manager zet u de schuifregelaar onder Knop weergeven naast de adresbalk op Aan.

De Norton Password Manager-extensie moet worden ingeschakeld om het pictogram naast de adresbalk zichtbaar te kunnen maken.

Op ons communityforum hebben vele Norton-gebruikers hun oplossing voor dit probleem gedeeld. In de Norton Community vindt u oplossingen van gebruikers voor compatibiliteitsproblemen met de Edge-browser.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113038371_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/09/2018