Andere producten

Norton herstellen na Windows 10-upgrade

STAP 1

Het herstelprogramma downloaden en uitvoeren

  1. Download het herstelprogramma.

    Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Windows10NortonUpgrader.exe op uw bureaublad en klik vervolgens op Uitvoeren als beheerder.

    Door de tool te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst.

  3. Klik in het installatievenster op Volgende.

    Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

    Als het installatiepromptvenster niet beschikbaar is, gaat u naar stap 2.

STAP 2

Norton downloaden en installeren

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113033802_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 13/09/2017