Andere producten

Norton herstellen na Windows 10-upgrade

STAP 1

Het herstelprogramma downloaden en uitvoeren

  1. Download de hersteltool.

    Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Windows10NortonUpgrader.exe op uw bureaublad en klik vervolgens op Uitvoeren als beheerder.

    Door de tool te gebruiken, gaat u akkoord met de gebruiksovereenkomst.

  3. Klik in het installatievenster op Volgende.

    Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

    Als het installatiepromptvenster niet beschikbaar is, gaat u naar stap 2.

STAP 2

Norton downloaden en installeren

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113033802
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/07/2019