Een bestelde Norton Computer Tune Up gebruiken

Norton Computer Tune Up inwisselen

Computer Tune Up is een eenmalige service die 30 dagen na de aanschafdatum vervalt. Volg de onderstaande stappen om uw service te gebruiken:

1. Neem contact op met een Norton Service-expert.

• Australië: 1-800-000-163

• Canada: 800-683-0854

• Ierland: 1800-818089

• Nieuw-Zeeland: 0-800-664-978

• Verenigd Koninkrijk: 0-800-028-9038

• Verenigde Staten: 1-800-683-0854

2. Geef uw Ordernummer aan de Norton Service-expert. U vindt het boven aan de orderbevestigingsmail.

3. De Norton Service-expert begeleidt u verder door het proces.

Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor meer dan één pc.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110103937
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 19/11/2019