Een probleem oplossen met behulp van Norton Autofix

Norton Autofix voert een Snelle scan van uw computer uit en herstelt problemen zonder uw tussenkomst. Als u Norton Autofix wilt openen, moet uw computer verbonden zijn met internet. Als u via een proxyserver verbinding met internet maakt, moet u de proxyinstellingen van Norton 360 Online configureren.

Als u de ondersteuningssessie niet wilt voortzetten, kunt u met de optie Annuleren de scan omzeilen.

Een probleem oplossen als uw computer internetverbinding heeft

1. Klik in het Norton 360 Online-hoofdvenster op Ondersteuning.

2. Klik in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning op Ondersteuning vragen.

3. Voer in het venster Norton Autofix een van de onderstaande handelingen uit:

• Als het probleem niet automatisch wordt opgelost, klikt u op Website voor ondersteuning openen, en volgt u de aanwijzingen op het scherm voor extra ondersteuning.

• Klik op Sluiten als het probleem verholpen is.

Een probleem oplossen als uw computer geen internetverbinding heeft

1. Klik in het Norton 360 Online-hoofdvenster op Ondersteuning.

2. Klik in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning op Ondersteuning vragen.

3. Volg de instructies in het venster Uw verbinding wordt gecontroleerd om te proberen het verbindingsprobleem op te lossen.

4. Klik op Opnieuw in het venster Uw verbinding wordt gecontroleerd.

5. Als u via een proxyserver verbinding met internet maakt, kunt u om verificatie worden gevraagd. Gebeurt dit, doe dan het volgende in het venster Proxy-instellingen gevonden :

• Voer in het vak Gebruikersnaam de gebruikersnaam in die u hebt opgegeven toen u de Proxy-instellingen voor netwerk configureerde.

• Voer in het vak Wachtwoord het wachtwoord in dat u hebt opgegeven toen u de Proxy-instellingen voor netwerk configureerde.

• Klik op OK.

Norton Autofix

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10987297_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011