Norton Autofix

Via de ondersteuningswebsite van Norton kunt u ook toegang krijgen tot artikelen in de Knowledge Base. In deze artikelen kunt u heel eenvoudig een oplossing vinden voor technische problemen.

Ondersteuningsmogelijkheden kunnen variëren, afhankelijk van de taal of het product.

Wanneer u op de optie Ondersteuning vragen in de vervolgkeuzelijst Ondersteuning klikt, controleert Norton 360 Online uw internetverbinding. Als u Norton Autofix wilt oproepen, moet u zorgen dat uw computer met internet is verbonden. Als u via een proxyserver verbinding maakt met internet, moet u de proxyinstellingen van Norton 360 Online configureren.Proxy-instellingen voor netwerk configureren

Als u niet weet wat uw proxyinstellingen zijn, kunt u contact opnemen met uw internetaanbieder of netwerkbeheerder voor ondersteuning.

Een probleem oplossen met behulp van Norton Autofix

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10987273_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/11/2011