De werkbalk van uw e-mailprogramma

Norton AntiSpam voegt een vervolgkeuzelijst of enkele opties toe aan de werkbalk van ondersteunde e-mailprogramma's.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Dit is spam

Hiermee wordt de geselecteerde e-mail als spam gemarkeerd en wordt het e-mailbericht verplaatst naar de map met ongewenste berichten of de Norton AntiSpam-map.

Wanneer u een e-mailbericht opnieuw classificeert als spam, kunt u via Norton 360 Online de onjuist geclassificeerde e-mail als feedback naar Symantec sturen. Deze optie is alleen beschikbaar als de optie Feedback op het tabblad Clientintegratie in het venster Instellingen voor AntiSpam op Mij vragen is ingesteld.

Wanneer u een e-mail opnieuw classificeert als spam, wordt in Norton 360 Online een bericht weergegeven met de vraag of het e-mailadres van de afzender aan de Lijst met geblokkeerde afzenders moet worden toegevoegd. Of dit bericht verschijnt, is afhankelijk van de optie die u hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst onder aan het venster Lijst met geblokkeerde afzenders.

Dit is geen spam

Hiermee wordt de geselecteerde e-mail als toegestaan gemarkeerd (geen spam) en wordt het e-mailbericht naar het Postvak IN verplaatst.

Wanneer u een e-mailbericht opnieuw classificeert als betrouwbaar, kunt u via Norton 360 Online de onjuist geclassificeerde e-mail als feedback naar Symantec sturen. Deze optie is alleen beschikbaar als de optie Feedback op het tabblad Clientintegratie in het venster Instellingen voor AntiSpam op Mij vragen is ingesteld.

Wanneer u een e-mail opnieuw classificeert als betrouwbaar, wordt in Norton 360 Online een bericht weergegeven met de vraag of het e-mailadres van de afzender aan de Lijst met toegestane afzenders moet worden toegevoegd. Of dit bericht verschijnt, is afhankelijk van de optie die u hebt geselecteerd in de vervolgkeuzelijst onder aan het venster Lijst met toegestane afzenders.

Map met spamberichten leegmaken

Hiermee verwijdert u alle e-mailberichten die in de map met ongewenste berichten of de Norton AntiSpam-map zijn geplaatst.

Norton AntiSpam openen

Hiermee wordt de sectie Norton AntiSpam-instellingen van het venster Instellingen voor Norton 360 Online geopend

Instellingen van Norton AntiSpam

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1084101_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011