Toegestane afzenders identificeren

Als u zeker weet dat een e-mailadres of domein veilig is en niet wilt dat Norton AntiSpam dit blokkeert, kunt u het toevoegen aan de Lijst met toegestane afzenders

Wanneer uw computer niet actief is, importeert Norton AntiSpam de adresboekingangen en de ingangen van de lijst met toegestane afzenders automatisch eenmaal per dag.

Als u een nieuw, ondersteund e-mailprogramma hebt toegevoegd, kunt u het adresboek op elk moment in uw Lijst met toegestane afzenders importeren. U kunt namen en domeinen ook afzonderlijk aan de Lijst met toegestane afzenders toevoegen.

Voordat u het adresboek importeert, kunt u uw Uitsluitingen van adresboek opgeven. Norton AntiSpam importeert geen e-mailadressen die u aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toevoegt.

Een adresboek importeren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Op het tabblad Filter klikt u in de rij Lijst met toegestane afzenders op Configureren.

4. Klik in de Lijst met toegestane afzenders op Importeren.

5. Klik in de Lijst met toegestane afzenders op Toepassen.

6. Klik op OK.

Items aan uw Lijst met toegestane afzenders toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Op het tabblad Filter klikt u in de rij Lijst met toegestane afzenders op Configureren.

4. Klik in de Lijst met toegestane afzenders op Toevoegen.

5. Selecteer in het dialoogvenster E-mailadres toevoegen het adrestype in de vervolgkeuzelijst Adrestype.

U kunt een van de volgende opties selecteren.

• E-mail

• Domein

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een e-mailadres wilt toevoegen, typt u het e-mailadres dat u wilt toestaan en eventueel de naam van de afzender.

• Als u een domeinnaam wilt toevoegen, voert u het adres in van het domein (bijvoorbeeld symantec.com) en eventueel de naam van het domein.

7. Klik op OK.

8. Klik in het venster Lijst met toegestane afzenders op Toepassen.

9. Klik op OK.

Items bewerken of verwijderen uit de Lijst met toegestane afzenders

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Op het tabblad Filter klikt u in de rij Lijst met toegestane afzenders op Configureren.

4. Klik in het venster Lijst met toegestane afzenders op het item dat u wilt bewerken of verwijderen.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u een item wilt bewerken, klikt u op Bewerken om het dialoogvenster E-mailadres bewerken te openen. Bewerk vervolgens het adres en klik op OK.

• U verwijdert een ingang door op Verwijderen te klikken.

Wanneer u een geïmporteerd item verwijdert, voegt Norton AntiSpam het automatisch aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toe.

6. Klik in het venster Lijst met toegestane afzenders op Toepassen.

7. Klik op OK.

Clientintegratie configureren

Afzenders van spam identificeren

Instellingen van Norton AntiSpam

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1084016_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011