Instellingen van Norton AntiSpam

Met het toenemende gebruik van e-mail ontvangen veel gebruikers grote hoeveelheden ongewenste en ongevraagde commerciële e-mailberichten, ook wel spam genoemd. Spam maakt het niet alleen moeilijk legitieme e-mailberichten te identificeren, sommige spamberichten bevatten bovendien stuitende teksten en afbeeldingen.

Norton AntiSpam biedt verschillende krachtige functies waarmee u ongewenste webinhoud kunt blokkeren.

Via de instellingen van Norton AntiSpam kunt u het volgende configureren:

• De e-mailclient waarmee Norton AntiSpam moet worden geïntegreerd

• De lijst met toegestane e-mailafzenders

• De lijst met geblokkeerde e-mailafzenders

• De e-mailadressen en domeinen die niet in de lijst met toegestane en geblokkeerde e-mailafzenders moeten worden opgenomen door Norton AntiSpam

• De optie om feedback te sturen aan Symantec over onjuist geclassificeerde e-mail

• De optie om e-mailberichten te filteren middels Webvraag om uiterst efficiënte spamdetectie te handhaven

U kunt Norton AntiSpam-instellingen op de volgende tabbladen configureren:

Filter

Met de opties op het tabblad Filter kunt u de lijst met toegestane en geblokkeerde e-mailafzenders configureren. U kunt ook instellen dat de e-mailberichten via de filter Webvraag moeten worden gefilterd. U kunt opgeven of naar Symantec feedback moet worden gestuurd over onjuist geclassificeerde e-mailberichten. Bovendien kunt u de lijst Uitsluitingen van adresboek configureren.

Clientintegratie

Met de opties op het tabblad Clientintegratie kunt u Norton AntiSpam met uw e-mailclients integreren, zodat u geen ongewenste e-mailberichten ontvangt. U kunt ook een korte introductie in Norton AntiSpam laten weergeven telkens wanneer u het e-mailprogramma start. Bovendien kunt u opgeven met welk adresboek u Norton AntiSpam wilt integreren.

Clientintegratie configureren

Uitsluitingen van adresboek instellen

Afzenders van spam identificeren

Toegestane afzenders identificeren

De werkbalk van uw e-mailprogramma

De optie Feedback instellen

Webvraag

Instellingen van Norton 360 Online

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1083996_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011