Functies voor het filteren op spam

Met het toenemende gebruik van e-mail ontvangen veel gebruikers grote hoeveelheden ongewenste en ongevraagde commerciële e-mailberichten, ook wel spam genoemd. Spam maakt het niet alleen moeilijk legitieme e-mailberichten te identificeren, sommige spamberichten bevatten bovendien stuitende teksten en afbeeldingen.

Norton 360 Online biedt verschillende krachtige functies om de hoeveelheid ongewenste online inhoud te verminderen.

Integratie met e-mailprogramma's

Hiermee worden verschillende opties toegevoegd aan de werkbalk in ondersteunde e-mailprogramma's.

De werkbalk van uw e-mailprogramma

De lijsten met toegestane en geblokkeerde afzenders

• Gebruikt een gebruikergedefinieerde adreslijst om het scannen van e-mail te versnellen.

• Accepteert alle e-mailberichten van afzenders in de lijst met toegestane afzenders.

• Behandelt alle e-mailberichten van afzenders in de lijst met geblokkeerde afzenders als spam.

• Kan berichten van gehele domeinen toestaan of blokkeren, evenals individuele e-mailadressen.

Instellingen van Norton AntiSpam

Automatische import van adressen

Adressen van ondersteunde e-mailprogramma's kunnen automatisch worden geïmporteerd om uw lijst met toegestane en geblokkeerde e-mailafzenders synchroon te houden.

Toegestane afzenders identificeren

Webvraag

Hiermee kunt u de Symantec-webservers verzoeken de spamberichten te filteren die de lokale filters niet als spam hebben geclassificeerd.

Webvraag

Geautomatiseerde update van spamdefinities

Werkt de exemplaren van Symantec-bestanden met spamdefinities automatisch bij.

Norton AntiSpam

Clientintegratie configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1083847_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/04/2011