Andere producten

Opdrachtregelopties

NAVW32.exe is het uitvoerbare bestand waarmee de Windows-interface en -scanner worden gestart. U kunt dit bestand uitvoeren om de configuratie-instellingen te overschrijven. U doet dit met behulp van opdrachtregelopties via de opdracht Uitvoeren in het menu Start.

Gebruik de volgende opdrachtsyntaxis:

  • navw32 opdracht padnaam

  • navw32 opdracht

  • navw32 padnaam

Als u meerdere items wilt scannen, scheidt u deze van elkaar door een spatie.

Een scan via de opdrachtaanwijzing uitvoeren

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10817483_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011