Andere producten

Schakel pop-upblokkering in uw webbrowser in

Norton biedt meerdere beveiligingslagen tegen schadelijke software, virussen of mogelijk ongewenste toepassingen of programma's. Ze blokkeren echter niet de pop-upadvertenties die verschijnen in uw webbrowser omdat de functie standaard beschikbaar is de webbrowsers.

Selecteer uw browser om de functie pop-upblokkering in te schakelen.

Gerelateerde oplossingen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v107843274_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 30/05/2019