De beveiliging up-to-date houden

Definitie-updates zijn beschikbaar zolang u een actief product gebruikt. U kunt op de volgende manieren het product verkrijgen en uw status behouden:

Als u een abonnementsversie van een product hebt gekocht

Bij het product ontvangt u een tijdelijk abonnement op definitie-updates. Wanneer dat abonnement bijna is verlopen, wordt u gevraagd of u het wilt vernieuwen. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw abonnement te vernieuwen.

Is uw product verlopen, dan kunt u geen updates meer ophalen en worden alle beveiligingsfuncties uitgeschakeld. Als u uw product niet verlengt, wordt u niet langer tegen beveiligingsbedreigingen beschermd. LiveUpdate blijft ook na de verloopdatum op updates controleren, maar u moet uw product verlengen om alle beveiligingsfuncties te activeren.

Als u het product als service hebt gekocht of als het zich al op de computer bevond bij levering

Als u uw service niet activeert of uw abonnement niet verlengt, kunt u geen updates ophalen en werkt de software niet meer.

Als deze service wordt verleend via uw serviceaanbieder

De productstatus blijft actief zolang uw beveiligingsservice bij uw serviceaanbieder actief is.

Als uw beveiligingsservice niet actief is, kunt u geen enkele update downloaden en functioneert de software niet meer.

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1061821_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/04/2011