Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

U kunt LiveUpdate automatisch op vastgestelde tijden op definitie- en productupdates laten controleren door de optie Automatische LiveUpdate in te schakelen. Wanneer de optie Automatische LiveUpdate is ingeschakeld, kunt u LiveUpdate ook handmatig uitvoeren. Hebt u de optie Automatische LiveUpdate uitgeschakeld, dan moet u LiveUpdate handmatig uitvoeren.

Als u de optie Automatische LiveUpdate wilt oproepen, gaat u naar het hoofdvenster van Norton 360 Online en klikt u op Instellingen > AntiVirus > Antispyware en updates. U kunt de optie Automatische LiveUpdate ook in- of uitschakelen via Snelle bediening in het venster Instellingen.

Als u met internet bent verbonden, downloadt Automatische LiveUpdate elk uur product- en definitie-updates. Als u een ISDN-router (Integrated Services Digital Network) hebt die is ingesteld om automatisch een verbinding met uw internetprovider (ISP) te maken, kan dit bij elke verbinding tot extra telefoonkosten leiden. Als u dat niet wilt, kunt u de automatische verbinding op de ISDN-router uitschakelen of de optie Automatische LiveUpdate uitschakelen.

Automatische LiveUpdate via Snelle bediening inschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. In het venster Instellingen schakelt u onder Snelle bediening Automatische LiveUpdate in.

Automatische LiveUpdate via Snelle bediening uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. In het venster Instellingen schakelt u onder Snelle bediening Automatische LiveUpdate uit.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst voor duur hoe lang u Automatische LiveUpdate wilt uitschakelen, en klik vervolgens op OK.

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1061736_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011