Programma- en definitie-updates

LiveUpdate verkrijgt programma- en definitie-updates voor uw computer via uw internetverbinding.

Programma-updates zijn kleine verbeteringen van het geïnstalleerde product. Een programma-update is niet hetzelfde als een productupgrade. Een productupgrade is een nieuwere versie van het volledige product. Programma-updates worden meestal gemaakt om de compatibiliteit van het besturingssysteem of de hardware te verbeteren, een prestatieprobleem op te lossen of programmafouten te corrigeren. Programma-updates worden uitgebracht wanneer deze nodig zijn.

In sommige gevallen moet u na het installeren van een programma-update de computer opnieuw opstarten.

LiveUpdate automatiseert het download- en installatieproces voor programma-updates. Het programma zoekt naar bestanden op een internetsite en haalt deze hiervan op, installeert ze en verwijdert vervolgens de oudere bestanden en gedownloade definities uit de tijdelijke map, nadat de updates zijn verwerkt.

Definitie-updates zijn de bestanden waarmee uw Symantec-producten kunnen worden bijgewerkt met de nieuwste beveiligingstechnologie. Welke definitie-updates u ontvangt, hangt af van het product dat u gebruikt.

Alle Symantec-producten ontvangen de volgende typen definitie-updates:

Norton AntiVirus, Norton AntiVirus Online

Gebruikers van deze producten ontvangen de nieuwste virusdefinities van Symantec waarmee computers beschermd zijn tegen alle typen beveiligingsbedreigingen.

Norton Internet Security, Norton Internet Security Online

Naast de updates voor virusdefinities en beveiligingsrisico's ontvangen gebruikers van deze producten updates voor beveiliging. Voor producten met phishingbeveiliging ontvangen gebruikers relevante updates.

De updates voor beveiligingsdefinities bevatten de nieuwste vooraf gedefinieerde firewallregels, de bijgewerkte lijsten met toepassingen die toegang hebben tot internet, en handtekeningen voor Inbraakpreventie en spamdefinitiebestanden van Symantec. Aan de hand van deze lijsten wordt vastgesteld of onbevoegden zich toegang tot uw computer proberen te verschaffen.

Norton 360, Norton 360 Online

Gebruikers van deze producten ontvangen de nieuwste virusdefinities van Symantec waarmee computers beschermd zijn tegen alle typen beveiligingsbedreigingen.

Bovendien ontvangen gebruikers van deze producten spamdefinitiebestanden en definitie-updates voor phishingbeveiliging.

Norton Security Suite, Norton Business Suite

Gebruikers van deze producten ontvangen de nieuwste virusdefinities van Symantec waarmee computers beschermd zijn tegen alle typen beveiligingsbedreigingen.

Bovendien ontvangen gebruikers van deze producten spamdefinitiebestanden en definitie-updates voor phishingbeveiliging.

De beveiliging up-to-date houden

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1061673_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 05/04/2011