Externe controle uitschakelen

Wanneer u Externe controle uitschakelt, wordt dit stopgezet voor de computers die met uw netwerk zijn verbonden.

U kunt Externe controle uitschakelen voor:

• alle computers die u op afstand controleert

• een bepaalde computer die u op afstand controleert

U kunt Externe controle alleen uitschakelen nadat u het proces Setup Externe controle hebt voltooid.

Externe controle voor alle computers uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik aan de linkerkant van het venster Netwerkbeveiligingskaart onder Externe controle op Uitschakelen.

5. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

Externe controle uitschakelen voor een specifieke computer

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Mijn netwerk onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart.

4. Klik in Netwerkkaart in het venster Netwerkbeveiligingskaart op de computer waarvoor u Externe controle wilt uitschakelen.

5. Klik op Uitschakelen naast Externe controle in het vak met apparaatdetails.

6. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

Externe controle instellen

Apparaten van de Netwerkbeveiligingskaart verwijderen

De apparaatdetails weergeven

De Netwerkbeveiligingskaart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10335262_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011