Identity Safe-gegevens herstellen

U kunt al uw Identity Safe-gegevens herstellen als u daar eerder een back-up van hebt gemaakt.

Selecteer de optie Ja om uw bestaande gegevens permanent te vervangen door de gegevens waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. Als u de gegevens niet wilt herstellen, selecteert u de optie Nee.

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10335176_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/02/2011