Inactieve Norton-beveiliging

Wanneer Norton 360 Online verloopt, worden de functies Norton Safe Web en Antiphishing automatisch uitgeschakeld. U wordt niet langer beveiligd tegen phishingaanvallen en andere online bedreigingen. Uw product moet een geldige activeringsstatus hebben om de functies Antiphishing en Norton Safe Web te kunnen gebruiken die bescherming bieden tegen kwaadwillige programma's en online bedreigingen.

Als u uw product nog niet hebt geactiveerd, kunt u dit doen met de optie Nu repareren in het pop-upvenster Norton Site Safety. Als u uw product later wilt activeren, kunt u de optie Later repareren gebruiken.

In het menu Identity Safe wordt de status van het product weergegeven. Is uw product bijvoorbeeld uitgeschakeld, dan ziet u in het menu Identity Safe de toepasselijke status.

Via de koppeling Meer informatie kunt u naar de Symantec-website gaan om meer informatie te verkrijgen over de verschillende functies en producten van Symantec.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10328484_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011