Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

U kunt uw Identity Safe-gegevens exporteren ter beveiliging, voor gegevensherstel, of wanneer u uw Identity Safe-gegevens naar een nieuwe computer overbrengt. De back-upbestanden worden als DAT-bestanden opgeslagen.

U kunt de bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt, met een wachtwoord beveiligen. Het is raadzaam een wachtwoord te gebruiken voor een betere beveiliging van uw Identity Safe-gegevens. Het back-upwachtwoord hoeft niet hetzelfde te zijn als uw Identity Safe-wachtwoord. U moet het wachtwoord opgeven bij herstel van de Identity Safe-gegevens waarvan u een back-up hebt gemaakt.

U kunt uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. U kunt de Identity Safe-gegevens ook uit het mobiele profiel importeren.

Wanneer u de Identity Safe-gegevens importeert, hebt u de volgende opties. U kunt

• de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld.

• de bestaande Identity Safe-gegevens die zijn opgeslagen in de safe waarbij u bent aangemeld, vervangen door de geïmporteerde gegevens.

U kunt de gegevens ook verwijderen nadat de import is voltooid.

Uw Identity Safe-gegevens exporteren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10327252_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/08/2011