Opmerkingen bewerken

U kunt de optie Opmerkingen bewerken in Identity Safe gebruiken om uw persoonlijke gegevens op te slaan die u op elk moment kunt ophalen en gebruiken. U kunt deze gegevens gebruiken om registratieformulieren van websites in te vullen. U kunt de opmerkingen die u hebt opgeslagen, ook bekijken, bewerken en verwijderen.

Opmerkingen maken

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Opmerkingen bewerken onder Identity Safe.

3. Voer in het vak Titel onder Details in het venster Opmerkingen bewerken een titel in voor de opmerking die u wilt opslaan.

Als er al een opmerking is, klikt u op Nieuwe opmerkingen maken. Voer vervolgens in het vak Titel onder Details een titel in voor de opmerking die u wilt opslaan.

4. Typ eventueel extra gegevens in het vakje Informatie.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op OK in het venster Opmerkingen bewerken.

Opmerkingen bewerken

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Opmerkingen bewerken onder Identity Safe.

3. Selecteer de titel van de opmerking die u wilt bewerken onder Titel in het venster Opmerkingen bewerken.

4. Klik op Opmerkingen bewerken en wijzig de gegevens onder Details.

U kunt de categorie veranderen, de titel wijzigen en de aanvullende gegevens bewerken die u hebt opgegeven.

5. Klik op Opslaan.

6. Klik op OK in het venster Opmerkingen bewerken.

Opmerkingen verwijderen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Opmerkingen bewerken onder Identity Safe.

3. In het venster Opmerkingen bewerken selecteert u onder Titel de titel van de opmerking die u wilt verwijderen.

4. Klik op Opmerkingen verwijderen.

5. Klik in het venster Waarschuwing op Ja.

6. Klik op OK in het venster Opmerkingen bewerken.

Opmerkingen bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10308775_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011