Set-up Externe controle

In het dialoogvenster Setup Externe controle kunt u externe controle configureren voor de computers die met uw netwerk zijn verbonden.

Controleer of op de computers die u extern wilt controleren een versie van een Norton-product is geïnstalleerd met ondersteuning voor Externe controle.

Norton 360 Online vereist een sleutel als u Externe controle wilt instellen. De computers die u extern wilt controleren, moeten dezelfde sleutel gebruiken. De sleutel moet tussen 6 en 20 tekens bevatten. De sleutel is hoofdlettergevoelig.

Norton 360 Online detecteert de computers op uw netwerk.

U kunt Norton 360 Online via de volgende opties instellen om de computers te detecteren die met uw netwerk zijn verbonden:

Computerdetectie altijd aan

Computers die met uw netwerk zijn verbonden, worden altijd gedetecteerd

Als u bijvoorbeeld een nieuwe computer met uw netwerk verbindt en de identieke sleutel invoert, detecteert Norton 360 Online de computer automatisch voor externe controle.

Computerdetectie alleen aan wanneer scherm van Netwerkbeveiligingskaart wordt weergegeven

De computers die met uw netwerk zijn verbonden, worden alleen gedetecteerd wanneer het venster Netwerkbeveiligingskaart open is.

Als u bijvoorbeeld een nieuwe computer voor externe controle wilt detecteren, voert u de sleutel in wanneer het venster Netwerkbeveiligingskaart open is.

De Netwerkbeveiligingskaart

Externe controle instellen

Externe controle uitschakelen