Beveiligingswaarschuwing

Wanneer de Slimme firewall is uitgeschakeld, is uw computer niet tegen internetbedreigingen en beveiligingsrisico's beveiligd.

Voor bepaalde functies moet u Slimme firewall misschien uitschakelen. In een dergelijk geval moet u als volgt proberen afzonderlijke beveiligingsinstellingen aan te passen voordat u de firewall uitschakelt:

• Voor problemen met bestands- of printerdeling kunt u de Netwerkbeveiligingskaart oproepen. In het venster Netwerkbeveiligingskaart kunt u het vertrouwensniveau configureren van het netwerk waarmee uw computer is verbonden. Het probleem kan misschien worden opgelost door het netwerk op Gedeeld of Volledig vertrouwd in te stellen.

• U kunt problemen met Teredo oplossen door de tab Geavanceerde instellingen van Slimme firewall te openen en de optie Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic in te schakelen.

Als u de Slimme firewall moet uitschakelen, moet u dit tijdelijk doen, zodat de firewall automatisch weer wordt ingeschakeld.

U kunt de vervolgkeuzelijst die in dit venster beschikbaar is gebruiken om te selecteren hoe lang u de Slimme firewall wilt uitschakelen.

U kunt de Slimme firewall handmatig weer inschakelen voordat de opgegeven tijd is verstreken om optimale beveiliging van uw computer te garanderen.

De Slimme firewall

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

De Netwerkbeveiligingskaart