Bewaking bij starten van programma

Met de optie Bewaking bij starten van programma zorgt u dat Trojaanse paarden en andere schadelijke programma's niet ongemerkt veilige programma's kunnen starten en wijzigen. Wanneer de optie Bewaking bij starten van programma is ingeschakeld, krijgt u een waarschuwing telkens wanneer een onbekend programma een ander programma start. U kunt vervolgens internettoegang voor het onbekende programma toestaan of blokkeren.

Sommige programma's die in het dialoogvenster Bewaking bij starten van programma worden weergegeven, starten andere programma's met internettoegang.

U voert bijvoorbeeld een programma voor de eerste keer uit. Dit programma kan andere programma's met internettoegang starten. Het venster Bewaking bij starten van programma geeft een lijst weer met programma's die andere programma's hebben gestart.

Klik op een ingang in de lijst voor meer informatie over een specifiek programma.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Programmaregels