Bewaking van programmaonderdelen

Met de optie Bewaking van programmaonderdelen zorgt u dat Trojaanse paarden en andere schadelijke programma's zich niet kunnen vasthechten aan veilige programma's om detectie te ontlopen. Wanneer de optie Bewaking van programmaonderdelen is ingeschakeld, krijgt u een waarschuwing telkens wanneer een programma een verdacht programmaonderdeel gebruikt om toegang tot internet te krijgen. U kunt in dat geval internettoegang voor dit programmaonderdeel toestaan of blokkeren.

Sommige programma's op de computer maken gebruik van de onderdelen die in het dialoogvenster Bewaking van programmaonderdelen worden weergegeven, om toegang tot internet te krijgen.

Als u meer informatie over een specifiek programmaonderdeel wilt hebben, klikt u op de overeenkomstige naam in de lijst.

In de volgende tabel staan de onderdeelingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het onderdeel

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het onderdeel

Versie

Toont de versie van het onderdeel

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het onderdeel

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het onderdeel behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Programmaregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028830_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011