Firewallregels verwijderen

U kunt desgewenst enkele firewallregels verwijderen. Enkele standaardverkeersregels in de lijst kunnen echter niet gewijzigd worden. U kunt de instellingen van deze regels bekijken via de optie Weergeven.

Verwijder een standaardfirewallregel niet, tenzij u een ervaren gebruiker bent. Dit kan de functionaliteit van de firewall beïnvloeden en de beveiliging van uw computer verminderen.

Een verkeersregel verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Selecteer op het tabblad Verkeersregels de regel die u wilt verwijderen.

4. Klik op Verwijderen.

5. Klik op Ja in het dialoogvenster Bevestiging.

Een programmaregel verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Programmaregels selecteert u in de kolom Programma het programma dat de regel bevat die u wilt verwijderen.

4. Klik op Wijzigen.

Klik op Verwijderen om alle programmaregels te verwijderen die aan het programma zijn gekoppeld.

5. Selecteer in het venster Regels de regel die u wilt wijzigen.

6. Klik op Verwijderen.

7. Klik op Ja in het dialoogvenster Bevestiging.

8. Klik op OK.

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

De volgorde van firewallregels wijzigen

Een programma verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028261_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 23/04/2011