Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

U kunt een verkeersregel tijdelijk uitschakelen als u iemand specifieke toegang tot een computer of programma wilt verlenen. Vergeet niet deze regel weer in te schakelen wanneer u klaar bent met het programma of de computer waarvoor u deze wijziging moest doorvoeren.

Enkele standaard firewallregels in die lijst kunnen niet worden uitgeschakeld. U kunt de instellingen van deze regels alleen bekijken via de optie Weergeven.

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Verkeersregels heft u de selectie op van de regel die u wilt uitschakelen.

4. Klik op Toepassen.

Verkeersregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028253_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011