De volgorde van firewallregels wijzigen

Elke lijst met firewallregels wordt van boven naar beneden verwerkt. U kunt bepalen hoe deze regels worden verwerkt door de volgorde te wijzigen.

Wijzig de volgorde van de algemene verkeersregels niet, tenzij u een ervaren gebruiker bent. Wanneer u de volgorde van standaard verkeersregels wijzigt, kan dit de firewallfunctionaliteit beïnvloeden en de beveiliging van uw computer verminderen.

De volgorde van verkeersregels wijzigen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Selecteer op het tabblad Verkeersregels de regel die u wilt verplaatsen.

4. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u deze regel een positie vóór de regel erboven wilt verplaatsen, klikt u op Omhoog.

• Als u deze regel een positie na de regel eronder wilt verplaatsen, klikt u op Omlaag.

5. Wanneer u de gewenste regels hebt verplaatst, klikt u op Toepassen.

De volgorde van programmaregels wijzigen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Selecteer op het tabblad Programmaregels het programma dat de regel bevat die u wilt verplaatsen.

4. Klik op Wijzigen.

5. Selecteer in het venster Regels de regel die u wilt verplaatsen.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u deze regel een positie vóór de regel erboven wilt verplaatsen, klikt u op Omhoog.

• Als u deze regel een positie na de regel eronder wilt verplaatsen, klikt u op Omlaag.

7. Wanneer u de gewenste regels hebt verplaatst, klikt u op OK.

8. Klik op Toepassen in het venster Firewall.

De volgorde waarin firewallregels worden verwerkt

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

Firewallregels verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028236_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011