Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Via de firewallinstellingen worden automatisch de meeste firewallregels gemaakt die u nodig hebt. U kunt desgewenst aangepaste regels toevoegen.

Alleen als u een ervaren gebruiker bent, kunt u overwegen om zelf firewallregels te definiëren.

U kunt de volgende typen firewallregels toevoegen:

• Verkeersregels

• Programmaregels

Een verkeersregel toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op het tabblad Verkeersregels op Toevoegen.

4. Volg de aanwijzingen van de wizard Regel toevoegen.

Een programmaregel toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Programmaregels selecteert u in de kolom Programma het programma waaraan u een regel wilt toevoegen.

4. Klik op Wijzigen.

U kunt ook gebruikmaken van de vervolgkeuzelijst Toegang naast het programma om het toegangsniveau voor het programma te wijzigen. Slimme firewall wijzigt of maakt op basis hiervan de relevante regel voor het programma.

5. Klik in het venster Regels op Toevoegen.

6. Volg de aanwijzingen van de wizard Regel toevoegen.

7. Klik in het venster Regels op OK.

De volgorde van firewallregels wijzigen

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

Firewallregels verwijderen

Een programma aan Firewallinstellingen toevoegen