Een programma aanpassen

Nadat u Norton 360 Online een tijdje hebt gebruikt, moet u de toegangsinstellingen voor bepaalde programma's misschien aanpassen.

Een programma aanpassen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Op het tabblad Programmaregels selecteert u in de kolom Programma het programma dat u wilt wijzigen.

4. In de vervolgkeuzelijst naast het programma dat u wilt wijzigen, selecteert u het gewenste toegangsniveau voor dit programma. U kunt kiezen uit:

Toestaan

Alle toegangspogingen van dit programma worden toegestaan.

Blokkeren

Alle toegangspogingen van dit programma worden geblokkeerd.

Aangepast

Maak de regels waarmee wordt bepaald hoe dit programma toegang tot internet krijgt.

De optie Automatisch is de standaardoptie die automatisch aan een programma wordt toegewezen wanneer Automatisch programmabeheer ingeschakeld is.

5. Klik op Toepassen.

Programmaregels

Een programma aan Firewallinstellingen toevoegen

Een programma verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028123_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011