Een programma aan Firewallinstellingen toevoegen

U kunt programma's aan Firewallinstellingen toevoegen om hun internettoegang te regelen. Handmatig geconfigureerde Firewallinstellingen voor programma's heffen alle instellingen op die door Automatisch programmabeheer worden geconfigureerd. Symantec raadt u echter aan de instellingen te behouden die Automatisch programmabeheer maakt wanneer u uw programma's uitvoert.

Firewall instellingen voor programma's worden niet uit eerdere versies van Norton 360 Online overgenomen. Als u programma's wilt herstellen die u in de vorige versie handmatig hebt toegevoegd, moet u ze in de huidige versie opnieuw toevoegen.

Een programma aan Firewallinstellingen toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Firewall onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Klik op het tabblad Programmaregels op Toevoegen.

4. In het venster Programma selecteren gaat u naar het uitvoerbare bestand voor het programma dat u wilt toevoegen.

5. Klik op Openen.

6. Selecteer in het venster Beveiligingsverzoek - Programmabeheer in de vervolgkeuzelijst Wat wilt u doen? het gewenste toegangsniveau voor dit programma. U kunt kiezen uit:

Toestaan

Alle toegangspogingen van dit programma worden toegestaan.

Blokkeren

Alle toegangspogingen van dit programma worden geblokkeerd.

Internettoegang handmatig configureren (aanbevolen)

Maak de regels waarmee wordt bepaald hoe dit programma toegang tot internet krijgt.

U kunt de volgende criteria voor een regel instellen:

• Actie

• Verbindingen

• Computers

• Communicatie

• Geavanceerd

• Beschrijving

Als u deze optie selecteert, moet u de instructies van de opgeroepen wizard volgen om de regel te configureren.

7. Klik op OK.

Programmaregels

Een programma aanpassen

Een programma verwijderen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028102_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/10/2011