Verkeersregels

Norton 360 Online heeft een aantal vooraf gedefinieerde verkeersregels. Deze regels bieden netwerkfunctionaliteit en beveiliging tegen bekende internetrisico's. Voorbeelden van standaardverkeersregels:

Specifieke inkomende ICMP standaard toestaan

Specifieke uitgaande ICMP standaard toestaan

Alle soorten uitgaande en de veilige soorten inkomende ICMP-berichten (Internet Control Message Protocol) toestaan.

ICMP-berichten geven informatie over status en besturing.

Standaard inkomende NetBIOS-naam toestaan (Gedeelde netwerken)

Standaard inkomende NetBIOS toestaan (Gedeelde netwerken)

Het gebruik toestaan van de naam- en datagramservices van NetBIOS die worden gebruikt voor het delen van bestanden en printers op het Microsoft-netwerk.

NetBIOS is een acroniem voor Network Basic Input/Output System. NetBIOS biedt naamservice, sessieservice en datagramservice. Naamservice biedt ontleding van namen, sessieservice beheert sessies voor verbindingsgerichte services, en datagramservice distribueert datagrammen voor verbindingsgerichte services.

Standaard inkomende Bootp toestaan

Standaard uitgaande Bootp toestaan

Het gebruik van de Bootp-service toestaan.

Bootp is een afkorting van 'bootstrap protocol', een protocol waarmee een computer zijn eigen IP-adres kan achterhalen.

Op het tabblad Verkeersregels wordt een lijst met vooraf gedefinieerde verkeersregels weergegeven. Enkele standaardverkeersregels zijn alleen-lezen en zijn vergrendeld. U kunt deze regels niet wijzigen.

De regels worden op volgorde van prioriteit weergegeven. Regels die hoger in de lijst staan, krijgen voorrang op de regels die lager in de lijst staan.

Op dit tabblad kunt u een nieuwe verkeersregel toevoegen. U kunt ook de volgende handelingen uitvoeren:

Een verkeersregel wijzigen

U kunt de instellingen van een verkeersregel wijzigen als deze niet naar wens werkt.

Bepaalde standaardregels die alleen-lezen zijn, kunt u echter niet wijzigen.

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Een verkeersregel uitschakelen

U kunt een verkeersregel uitschakelen.

Bepaalde standaardregels die alleen-lezen zijn, kunt u echter niet uitschakelen.

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

De prioriteit van een verkeersregel wijzigen

U kunt de prioriteit van een verkeersregel wijzigen door deze op een andere positie in de lijst te zetten.

Deze handeling dient alleen te worden uitgevoerd door ervaren gebruikers of beginnende gebruikers op aanwijzing van de technische ondersteuning.

De volgorde van firewallregels wijzigen

Firewallregels

De volgorde waarin firewallregels worden verwerkt

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Programmaregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028039_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011