De volgorde waarin firewallregels worden verwerkt

De Slimme firewall verwerkt verkeersregels vóór programmaregels. Stel dat een programmaregel Internet Explorer via poort 80 toegang tot het internet verleent met een TCP-protocol en een verkeersregel die TCP-communicatie via poort 80 voor alle toepassingen blokkeert. In dit geval kan Internet Explorer geen toegang krijgen tot internet, omdat Norton 360 Online verkeersregels voorrang geeft boven programmaregels.

U hebt bijvoorbeeld een programmaregel waarmee het gebruik van de toepassing Symantec pcAnywhere op alle andere computers wordt geblokkeerd. U voegt voor dezelfde toepassing een andere regel toe die het gebruik van Symantec pcAnywhere met een bepaalde computer toestaat. U zet de nieuwe regel vervolgens vóór de oorspronkelijke regel in de programmaregellijst. Norton 360 Online verwerkt de nieuwe regel eerst en laat u Symantec pcAnywhere met die bepaalde computer gebruiken. Vervolgens wordt de oorspronkelijke regel verwerkt en wordt het gebruik met een andere computer verhinderd.

Firewallregels

Verkeersregels

Programmaregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1028031_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/09/2011