De Slimme firewall

De Slimme firewall controleert de communicatie tussen uw computer en andere computers op internet. De firewall beveiligt uw computer ook tegen veelvoorkomende beveiligingsproblemen, zoals:

Ongeoorloofde verbindingspogingen

Waarschuwt tegen verbindingspogingen vanaf andere computers, en verbindingspogingen van programma's op uw computer met andere computers.

Poortscans

Maakt de inactieve poorten op uw computer onzichtbaar en biedt hierdoor bescherming tegen aanvallen met hackingtechnieken zoals poortscans

Indringingen

Controleert het netwerkverkeer naar of vanaf uw computer op verdacht gedrag en stopt alle aanvallen voordat ze een bedreiging vormen voor uw systeem

Een firewall blokkeert hackers en ander niet-geautoriseerd verkeer, terwijl geautoriseerd verkeer wordt doorgelaten. Wanneer Slimme firewall wordt uitgeschakeld, vermindert uw systeembeveiliging. Zorg dat de Slimme firewall altijd is ingeschakeld.

Slimme firewall uit- en inschakelen

Firewallregels

Norton Firewall-diagnose

Inbraakpreventie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1027911_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/10/2011